Viimeiset menneet Tapahtumat

Kallavesj´2023 messuilla ensimmäistä kertaa

Kuopiohalli Opistotie 4, Kuopio

Pönttöjä messuvieraille ensimmäistä kertaa Kallavesj´2023 messuilla on nyt ensimmäistä kertaa saatavana  aitoja kotimaassa valmistettuja ja kestäviä linnunpönttöjä.  Tule valitsemaan omasi!       Kallaveden mökkirannan puuhun voi laittaa pöntön vaikka kirjosiepolle.

Weturitorin markkinat 12.2. Pieksämäellä

Pieksämäen Weturitori Tallikankaankatu 3, Pieksämäki

Kevään aloitus Pieksämäellä Mukana rajoitettu erä laadukkaita pönttöjä ja ruokinta-automaatteja. Tervetuloa uusimaan pihan pönttövalikoima! Linnut jo nyt aloittelevat pesien varaamisen. Älä jätä hankintaa viime tippaan. Tali -ja sinitintit laulavat jo reviirillään. TERVETULOA OSTOKSILLE JA JUTTELEMAAN LINNUISTA :-)

Pönttöjä Kuopiossa tammimarkkinoilla 27-28.1.2023

Mualiman napa, Kuopion tori Kauppakatu 45, Kuopio

Legendaariset tammimarkkinat Kuopiossa Talimakkara lompsautetaan pysybaariin. Muovi poistetaan ensin makkarasta. Kuopion Tammimarkkinoita on järjestetty nykyisellä Kuopion kauppatorilla 1800-luvulta lähtien ja ne edustavat Suomen vanhimpia markkinaperinteitä. Pönttöneuvos on toiminut Kuopiossa reilun vuoden, joten tammimarkkinat saa tuoreen kauppiaan suojiinsa. Nyt on luvassa pikku pakkasta perjantaille ja lauantaikin säästynee lumisateelta, lukuun ottamatta iltapäivää. Mukana on tiaisille pönttöjä, ruokinta […]